Företagsutveckling

På Green Tech Park får du stöd från professionella rådgivare som hjälper dig från idé till företag. Här finns möjlighet till rådgivning och coaching för alla åldrar!

Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet Skaraborg arbetar med att införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Vi vill ge unga en tro på sin egen företagsamhet genom våra två lika viktiga områden – företagsamhet och företagande.

Vi tror på unga människor och vill att de ska tro på sin egen företagsamhet!

Ung Företagsamhet Skaraborg

Drivhuset

Stiftelsen Drivhuset Skaraborg hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Vårt fokus ligger på entreprenören och inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.

Drivhuset Skaraborg

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum Skaraborg ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning. Våra rådgivare har lång erfarenhet och ett stort nätverk inom näringslivet i Skaraborgsområdet.

NyforetagarCentrum Skaraborg

SLU Holding

SLU Holding stödjer, utvecklar och investerar i innovationer och verksamheter med bas inom SLU.

Vid universitetet utvecklas ny kunskap som på olika sätt kan nyttiggöras i samhället. Genom innovationssupport och riskkapital stödjer SLU Holding AB utvecklingen av innovationsprojekt som har affärspotential. Vi ger stöd till forskare att utveckla sina entreprenöriella förmågor och att ta tillvara drivkrafter att utveckla och nyttiggöra idéer och kunskap.

SLU Holding