MarkVäxt

Välkommen till MarkVäxt05!

Oberoende rådgivning inom växtodling

MarkVäxt05 startades hösten 2011. Verksamheten kom igång 2012 främst med inriktning på rådgivning inom miljörådgivningsprojektet Greppa Näringen. Greppa näringen är kostnadsfri rådgivning som både sparar miljö och plånbok.

Sedan starten har företaget breddat rådgivningsportföljen och utför också kvalificerad produktionsrådgivning inom växtodling i Västra Götalands län. Inom produktionsrådgivningen ingår växtodlingsplanering, kontroll av ogräs/svamp/ insekter, styrfiler och uppföljning.

Vi är idag tre medarbetare i MarkVäxt05, Nils Jönsson, Björn-Christian Gunnarsson och Lars Pettersson. Vi är alla agronomer och är uppväxta på lantbruk. Idag driver vi alla lantbruksföretag, så vi har en stor förståelse för den praktiska driften ute hos er på gården. Innan MarkVäxt05 startades arbetade vi på olika rådgivningsföretag och myndigheter inom lantbruksbranschen.

Lantbruk är ett starkt brinnande intresse för oss. Vi ser gärna att ni kontaktar oss om ni har intresse för kostnadsfri rådgivning eller har behov av produktionsrådgivning.

Vi har möjlighet att erbjuda kostnadsfri rådgivning via Greppa Näringen i Västra Götalands län, Östergötland och Skåne. Via Greppa Näringen kan du få hjälp med bland annat gödslingsplan,
växtnäringsbalans, test av gödningsspridare, dräneringsrådgivning, precisionsodling, kväve/fosforstrategi, integrerat växtskydd och växtskyddshantering. Alla rådgivning via Greppa Näringen är kostnadsfri.

Vill ni komma i kontakt med oss, finner ni oss under våra våra kontaktuppgifter på www.markvaxt.se